Tuotteet

Puhallinkonvektorit

Crystal Sabiana Elektrostaattisella suodattimella varustettu Crystal Sabiana –puhallinkonvektori poistaa huoneilmasta pienetkin partikkelit aina µm 0,01 asti.
Carisma Erittäin hiljainen Eurovent-sertifioitu puhallinkonvektori. Soveltuu sekä lämmitys- että jäähdytyskäyttöön. Carisma on saatavana myös ecm-moottorilla varustettuna. Mallit CRC, CRT ja CRR. Kuorettomaan seinä- tai kattoasennusmalliin saatavana laaja valikoima lisäosia.
Lataa esite
Mistral Eurovent-sertifioitu seinämallinen lämmitykseen tai jäähdytykseen soveltuva puhallinkonvektori. Saatavana kauko-ohjaimella tai seinäsäätimellä käytettävät laitteet.
Lataa esite

Kattosäteilijät

DUCK STRIP 2000 DUCK STRIP 2000 on vesi- ja höyrykäyttöisten kattosäteilijöiden markkinajohtaja Euroopassa. Kattosäteilylämmitys soveltuu suurten teollisuustilojen, varastohallien, urheiluhallien, konserttisalien sekä julkisten tilojen lämmitykseen ja jäähdytykseen.
Kaikki DuckStrip 2000 paneelit ovat Standardin EN 14037 mukaisia.
Lataa esite
Pulsar PULSAR säteilylämmitys- / jäähdytyspaneeli soveltuu toimistoihin ja julkisiin tiloihin. Sen toiminta-arvot ovat standardin EN 14037 mukaiset.
Lataa esite

Kiertoilmakojeet

Atlas 10 kokoluokkaa, joissa useita patteri- ja moottorivaihtoehtoja. Lämmitystehoalue 5 – 160 Kw, saatavana myös laippaliitokset höyrykäytössä. Soveltuu seinä- ja kattoasennuksiin.
Lataa esite
AIX Runko AISI 304, patterin putket AISI 304, lamellit alumiinia.
Esitteen sivut: 10, 11, 32, 33 .
Lataa esite
Janus 4 kokovaihtoehtoa. Soveltuu sekä lämmitykseen että jäähdytykseen. Tehoalue lämmityksessä olosuhteista riippuen 7 – 119 Kw ja jäähdytyksessä 4 – 20 Kw.
Esitteen sivut: 8, 9, 30, 31 .
Lataa esite

Kasettipatterit

Skystar Skystar kasettipatterin on Eurovent-sertifioitu tuote. Sitä on saatavana 1- tai 2- patterisena. Säätimiä on useita malleja.
Lataa esite